Produkter

Ærlighed om dit skiløb og dine ambitioner er koden til en endnu bedre skiferie.

Der er så mange typer af ski og det er ikke altid toppen af poppen der passer til dig ! så hvorfor betale for en topski hvis den lige under passer bedre og lader dine ben holde hele dagen ? Modsat er du begynder eller ekspert kan du også få de rette ski hos FIP ellers så skaffer vi dem, 

Støvlerne er hjertet ifht. oplevelsen! Sidder den dårligt kan din ferie være ødelagt. 

Jeg scanner din fod, måler bredden og længden og bruger ofte 1 time på at finde den rette støvle til dig. Jeg oversælger ikke men finder hvad jeg tror er bedst for dig og dine fødder.

Der er mange forskellige behov, men optikken er vigtigst.

Jeg satser på kvaliteten af optikken eftersom jeg som professionel instruktør har afprøvet de briller jeg anbefaler. Hvert år underviser jeg for Roskilde Skiklub og på ture jeg selv laver. Samt via min arbejdsplads. Derudover er jeg årligt med DDS (Den Danske Skiskole) på workshop for at få inspiration og afprøve det udstyr jeg også sælger.

Få tilpasset dine støvler til din unikke fod til både skistøvlen, den fine sko, eller sportskoen; cykling, fodbold, løb inde og ude osv...

Hvert år forbedre jeg mine "skills" og modtager undervisning og 

indput fra både fodterapeuter og fysioterapeuter. Jeg undersøger din for og første gang koster det 150 kr derefter anviser jeg hvilke muligheder der er for at hjælpe dig i forhold til din udfordring

Hvert år drømmer jeg om at du bliver tilbud om at komme med på en workshop i en uge med ... 12-20 personer.

I 2020 er der ture til Contamines uge 11 og uge 15 se mere på FB

 
 
 
 
 
 

Michael Beck, ejer af FIP med fortid som skiinstruktør hos ESF i Val Thorens og som instruktør for PistAseSki gennem 11 år. Det giver mig mere end 250 uger som underviser og yderligere 100 uger hvor jeg har leget i sneen.

Nu med egen virksomhed hvor min viden om udstyr bliver benyttet så du som kunde kan få den bedste oplevelse i sneen.  

Jeg havde 15 år med Newgear.net som lavede en af verdens største skitests. Nu er det som ski konsulent, og som underviser diverse ture for Roskilde Skiklub,  Foreningen Søgården og ture i samarbejde med Mont-Blanc Adventure til Contamines se mere på FB under begivenheder. 

Hvert år holder jeg et lille foredrag til  arrangement for SAS Skiklub som jeg også forsøger at servicere. Ellers så er du velkommen og sørg for at booke en tid på 30684998 og tjek min Facebook side.